Magyar
English

Magunkról /Orvosaink /DR. MÓCZ ANDRÁS

dr. Mócz András
dr. Mócz András István fogszakorvos, endodoncia, implantológia

A Semmelweis Egyetem elvégzése után a Konzerváló Fogászati Klinikán kezdte meg fogorvosi munkáját. A szakvizsga megszerzését követően klinikai orvosként részt vesz az Egyetem oktatói és kutatói munkájában. Nemzetközi és hazai fórumokon előadóként és szaktolmácsként szerepel. Jelenleg a Szegedi Orvostudományi Egyetem vendég előadója.

Fő szak- és érdeklődési területe az endodoncia, napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő fogászati tudománya, melynek célja, hogy a gyökérkezelendő fogakat a legmodernebb eszközökkel és tudományosan is alátámasztott módszerekkel lehessen megmenteni. . Praxisában ezenkívül esztétikai, fogpótlástani illetve implantológiai beavatkozásokat végez. A közelmúltban végezte el a münsteri egyetem implantológiai master-képzését, illetve Prof. Rudolf Slavicek állkapocsizületi problémákkal foglalkozó képzését Bécsben.

III. generációs fogorvosként őszintén bízik abban, hogy a hosszú távú siker feltétele a kiváló orvos-páciens kommunikáció, és ennek a gyönyörű tudománynak a folyamatos, naprakész ismerete.

A PreceDent Fogászati és Endodonciai Centrum vezetője.PreceDent Fogászati és Endodonciai Centrum - Telefon: 20/567-69-25

Készítette: Axel-Net Kft.